2. nacionalni susret projekta “Evo me”

2. nacionalni susret projekta “Evo me”

Bliži nam se događaj kojemu se posebno radujemo – 2. nacionalni susret projekta Evo me koji će okupiti sve sudionike, volontere, prijatelje i podržavatelje projekta!

Lokacija održavanja je Hrvatsko katoličko sveučilište (Ilica 242, nova zgrada, 3. kat), a program počinje u 9 h te završava u 16:30 h.

U središtu našeg interesa je i dalje rad s mladima stoga je ovogodišnja tema susreta: Odgoj će promijeniti svijet. Preventivni pristup u radu s mladima.

O preventivnom sustavu Don Bosca govorit će nam salezijanac don Ivan Širić, a Andrea Mataija-Redžović iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo u Rijeci će održati predavanje na temu Suvremene prevencijske spoznaje o radu s djecom i mladima.

Čut ćemo i primjere dobre prakse. Udruga MoSt predstavit će nam svoja iskustva iz Centra podrške za djecu i mlade s problemima u ponašanju, a salezijanac don Tomislav Lukač predstavit će aktivnosti iz oratorija na temu Preventivni sustav na djelu: Oratorij na Jarunu.

Uz stručna predavanja, ovaj susret bit će bogat praktičnim iskustvom i doživljajima, pa ćeš tako moći sudjelovati na interaktivnim radionicama na teme:

  • Izazovi u grupnom radu s mladima
  • Specifičnosti rada s mladima u riziku 
  • Suvremeni adolescent
  • Igra u odgoju
  • Osobni pristup mladima
  • Duhovnost svakodnevice

Uz to, neće nedostajati ni prilike za podjelu iskustava, igru i umrežavanje!

Nemoj propustiti priliku sudjelovati na ovom poticajnom i poučnom događaju!