3. nacionalni susret projekta “Evo me”

3. nacionalni susret projekta “Evo me”

S velikom radošću najavljujemo 3. Nacionalni susret projekta Evo me na temu “Nitko nije otok: Zajednica kao odgovor na izazove mladih” koji će se održati u subotu 2. ožujka 2024. kod salezijanaca na Jarunu (dvorana pored Crkve Svete Mati Slobode, Ul. don Petra Šimića 1, Zagreb).

Kroz predavanja po Ted Talk modelu govornici iz različitih područja ponudit će svoju perspektivu zajednice, njene važnosti i načine izgradnje zajednice. Predavači su: vlč. dr. sc. Jakov Rađa govorit će iz teološke perspektive o važnosti zajednice, prof. dr. sc. Božo Skoko iz komunikološke perspektive s naglaskom na hrvatski kontekst, prof. dr. sc. Toni Maglica podijelit će psihološko-socijalnu perspektivu, a Matej Lovrić će o značaju zajednice govoriti na primjeru zajednice Arka. Temu ćemo imati prilike produbiti s predavačima u manjoj skupini i na radionicama uz primjere dobre prakse.


Prijave su otvorene do 24.2. ili do popunjenja mjesta te se vrše popunjavanjem prijavnog obrasca preko linka: https://bit.ly/3nacionalnisusret

Kotizacija za sudjelovanje na susretu iznosi 10€ što nam omogućuje pokriti osnovne troškove ručka, prostora i susreta. Kotizaciju možete platiti na licu mjesta ili je možete uplatiti na račun:
IBAN: HR4723600001102440996
Udruga Točka
Opis plaćanja: Donacija, Ime i Prezime
SWIFT: ZABAHR2X

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju, javite se na mail projektevome@gmail.com. Veselimo se vašoj prijavi i sudjelovanju na nacionalnom susretu!