Koordinatori

Mladi stručnjaci i svjedoci.

Luka Tripalo

Luka Tripalo

Voditelj projekta

Kad nije kod kuće, obično sjedi u redakciji Glasa Koncila jer to je najprirodnije radno mjesto za jednog farmaceuta. Osim novinskih članaka piše i pjesme, a kao svaki pravi 3Palo uz pisanje voli i još dvije djelatnosti na P: pojesti i pametovati. Pametovanje odnosno strategiranje njegov je glavni zadatak u Evo me. Voli Bibliju, bijele ploče i biblioteke svih vrsta.

Marta Radić

Marta Radić

Koordinatorica pilot programa Živa vatra

Studentica je socijalne pedagogije i dugogodišnja salezijanska animatorica. Izabrana za predstavnicu salezijanske mladeži za Centralnu Europu u sklopu čega organizira različite susrete i inicijative za mlade na europskoj razini. Iskustvo volontiranja u oratoriju pomoglo joj je da otkrije i razvije brojne talente, od fotografije do žongliranja.

Paula Zujić

Paula Zujić

Koordinatorica projekta Evo me

Diplomirala je sociologiju na Hrvatskom katoličkom sveučilištu. Tijekom studija volontirala je u salezijanskom oratoriju Dominik Savio kao animatorica, a zadnje dvije godine kao kateheta u pripremi krizmanika što smatra najizazovnijim i najljepšim iskustvom. Sviđaju joj se inicijative koje ohrabruju mlade ljude u pronalaženju njihovoga mjesta pod suncem.

Pilot program Živa vatra

Ključ nije u sadržaju. Ključ je u pristupu.

Sadržaji Živa vatra

Riječ na Riječi utemeljena.

Prikupljanje financijskih sredstava

Vrijedan je radnik plaće svoje.

Pisanje projekata

Priprema. Pozor. Piši!

Udruga Točka

U svima pronaći točku dobra.

Stručni suradnici i savjetnici

Dobar savjet zlata vrijedi.

Odobravaju i podupiru

Dobar pastir miriše na svoje ovce.